top of page

VEELGESTELDE VRAGEN

WAAR TE BEGINNEN? AAN WIE BIEDEN JULLIE JE DIENSTEN AAN?

Eerst zullen we met u een vrijblijvend gesprek inplannen, waarbij we uw ideeën, voorkeuren en behoeftes bespreken. We zullen ook bespreken, wat u wilt uitstralen en wilt uitdragen, en welke markt u wilt aanspreken. Dit om tot een zo goed mogelijk eindresultaat te komen.

Graficals. biedt haar diensten aan, aan zowel particulieren als zakelijke klanten. Van simpele posters of fotoproducten, tot alle materialen om uw bedrijf volledig te kunnen runnen.

WAARIN VERSCHILT ONS WERK VAN ANDERE ONTWERPERS?

Bij Graficals. gaat het vooral om het bieden van professionele, maar vooral ook persoonlijke kennis op het gebied van vormgeving. Wij helpen u, om de beste keuzes te maken. Wij bieden meerdere diensten waardoor we een totaal pakket kunnen bieden voor bedrijven, maar ook particulieren. Van al uw bedrukte benodigdheden, websites bouwen met gekoppelde emailadressen voor uw werknemers tot volledige vormgeving van zowel producten als promotiematerialen.

HOEVEEL TIJD NEEMT EEN GEMIDDELD PROJECT IN BESLAG?

Het tijdsbestek dat we besteden aan een project, kan erg variëren dit heeft te maken met de grootte van het project, maar ook de eisen. (Re)branding van uw bedrijf en het bouwen van websites, neemt over het algemeen meer tijd in beslag dan het ontwerpen van promotie materiaal.

Bij Graficals. draait het om kwaliteit en vakmanschap, waardoor u zo effectief mogelijk uw doel(en) kunt bereiken.

HOE VERLOOPT HET ONTWERPPROCES?

Tijdens het vrijblijvende gesprek zullen samen met u de eerste inventarisatie doen, van wat u nodig heeft en van welke diensten u gebruik wilt maken. Hierna zullen we u een vrijblijvende offerte sturen. Nadat u de offerte heeft ontvangen zullen we contact met u opnemen voor eventuele vragen. Vervolgens zullen we aan de slag gaan en zullen we de proefontwerpen maken. Deze zullen we met u bespreken. Waarna we vervolgens de uiteindelijke ontwerpen zullen maken. Deze zullen we met uw bespreken voor de laatste controle, waarna ze vervolgens naar de drukker gaan of online worden gepubliceerd. Om uiteindelijk uw producten te kunnen gebruiken/presenteren!

bottom of page